Plné pracovní nasazení

24.02.2011 10:34

Tak jsme s Kessi opět v plném pracovním nasazení :-) Po dlouhé době jsme začaly jezdit do stacionáře na Nivách, kde pracujeme s 8mi letým chlapečkem jménem Lukášek. Je to naše sluníčko a Kessinky si naprosto užívá ( ještě aby ne, když ji má celou jen pro sebe :-) ). První návštěva po naší prodlevě mě ze strany Kessi naprosto udivila, jakmile jsme dojely do stacionáře, Kessi na mě nečekala ani minutu a rovnou si to namířila do patra a do místnosti, která je pro canisterapii určená. Jako by tam chodila stále pravidelně. Je vidět, že se na práci s dětmi opravdu těší, ikdyž pro borderky strášná nuda ležet hodinu na místě, max. se přetočit nebo trochu porovnat a protáhnout. To mě moc těší, protože bych určitě nedělala s Kessí něco, co ji nebaví. Měla bych špatný pocit a to by nebylo na místě.

Dále docházíme do centra za naší novou kamarádkou, která trpí schizoidní poruchou a s Kessi si užívá jejího kontaktu a taky někdy zapolohujeme. Martince je to příjemné a Kessinka ji má ráda :-)

Taky připravuji další tři tými, všichni mají co do sebe a věřím, že cestou canisterapeutických týmů půjdou a budou dělat canisterapii dobré jméno.  Vše budu zaznamenávat do jejich rubrik, které co nevidět vytvořím a budeme vše dokumentovat fotografiemi.

Martinka s Kessi


https://www.canisterapie-zlin.cz/i/s/zlin.gif